طرز تهیه ماهی کپور

برای پخت ماهی کپور ابتدا فلسهای ماهی را بگیرید و سپس ماهی را به خوبی بشویید و به قطعات با اندازه مناسبی تقسیم کنید.

قطعات ماهی را در ظرف مناسبی بریزید و آن ها را به همراه فلفل و نمک مزه دار کنید و ظرف حاوی ماهی تکه شده را به مدت ۶۰ دقیقه در مکان مناسبی قرار دهید سپس بعد از مدت زمان ذکر شده تکه های ماهی کپور را در مقداری آرد بغلطانید و در تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت گاز قرار دهید تا روغن به خوبی داغ شود سپس تکه های ماهی را در روغن داغ سرخ کنید توجه داشته باشید که ماهی کپور را نباید زیاد سرخ کنید همین که تکه های ماهی طلایی شدند می توانید آن ها را از تابه خارج کنید و روی صافی فلزی قرار دهید تا روغن اضافی ماهی ها از آن ها خارج شوند.

در مرحله بعدی طرز تهیه ماهی کپور بعد از سرخ شدن ماهی ها گوجه فرنگی های ریز شده را در باقی مانده روغن ماهی سرخ کنید سپس تکه های سرخ شده ماهی را در ظرف مناسبی بچینید و مقداری جعفری ساطوری شده روی تکه های ماهی بریزید و روی هر تکه ماهی یک عدد گوجه فرنگی سرخ شده قرار دهید و ظرف ماهی را با کمک سیب زمینی و یا چیپس تزیین کنید.