طرز طبخ خوراک اردک یا مرغابی با برنج سفید محلی

مواد لازم :

اردک یا مرغابی

پیاز

نمک و فلفل و زردچوبه

رب گوجه فرنگی

رب آلوچه قرمز ( اختیاری )

آب غوره

روغن و یا کره محلی (پیشنهاد ما)

برنج سفید محلی

این دستور پخت اردک که الان براتون در سایت بسیار ساده هست  و در آخر اگر سرخ هم بشه بسیار مجلسی میشه. اما مدل های پخت دیگری هم داره که سعی میکنم در مطالب بعدی حتما برای شما عزیزان قرار بدم.

  1. اول در یک قابلمه مقداری آب میریزیم تقریبا نصف قابلمه آب خوبه . البته بستگی به این داره که قصد پخت چه مقدار مرغابی یا اردک رو دارید .من در اینجا نصف یک اردک رو درست کردم.
  2. اردک رو درون قابلمه میگذارید. کمی نمک و زردچوبه و فلفل و تقریبا دو سوم استکان آب غوره درونش میریزید . پنج یا شش عدد پیاز کوچک هم پوست میگیریم و داخلش میریزیم. عزیزان پیاز رو میتونیم هم خرد کنیم هم درسته اضافه کنیم .در قابلمه رو میگذاریم و اجازه میدیم خوراک ما به مدت دو ونیم تا سه ساعت بپزه .میتونید چنگال رو داخل گوشت فرو کنید و متوجه میشید که وقت خاموش کردنشه یا نه .
  3. بعد از پخت ، اردک رو از آبش خارج میکنیم و سرخش میکنیم.عزیزان من کلا در این غذا برای سرخ کردن از کره محلی استفاده کردم که طعم بسیار لذیذی به خوراکمون میده.
  4. حالا وقتشه بریم سراغ آب مرغابیمون.آب این خورشت رو به دو صورت میشه سرو کرد .یا میتونیم به همون صورت زرد مصرف کنیم یا به روشی که میگم قرمزش کنیم.
  5. اگر پیازها رو درسته داخل خوراک ریخته بودید اونها رو از خورش خارج کنید و با گوشت کوب کامل له کنید بعد داخل روغن یا کره ( که من در اینجا از کره محلی استفاده کردم ) کمی تفتش بدید .من برای خوش طعم کردن آب خورش نصف قاشق رب آلوچه قرمز به همراه یک و نیم قاشق رب گوجه فرنگی و کمی نمک به پیاز اضافه کردم بعد آب مرغابی رو از صافی رد میکنیم و داخل سسی که درست کردیم میریزیم و حدود پنج دقیقه میذاریم جوش بخوره.( البته شما میتونید این سس رو به دلخواه خودتون درست کنید یعنی مثلا فقط رب گوجه بزنید یا مثلا به جای رب آلوچه قرمز از رب انار استفاده کنید .)